top of page

Cyber Security Core Business

Delta Cyber Security Jobs is een specialist in het rekruteren van consultancy agenten op het gebied van veiligheid en persoonsbewaking op het internet. Vanuit Nederland en Duitsland worden de beste professionals geselecteerd om de veiligheid in uw digitale wereld te verstevigen in alle denkbare sectoren die de internationale markt kent.

Wereldwijd netwerk

Naast de individuele kennis die onze experts zich eigen hebben gemaakt is er door Cyber Security een ongeëvenaard wereldwijd netwerk opgezet tussen ICT en IT specialisten, internet beveiligings experts en advocaten. Deze ondersteunen wanneer gewenst in elk mogelijk vraagstuk waar een klant mee kan komen. Dankzij deze kennis is het voor de Hr afdeling ook mogelijk om precies de goede kandidaat op de juiste plek te krijgen nadat onderzocht is of een potentiele werknemer wel kennis heeft over actuele vraagstukken omtrent internet beveiliging. Een ideale match kan hiermee worden gemaakt na een degelijke identificatie en kwalificatie.

Markt en kansen

We maken ook gebruik van ons netwerk en de kennis van de markt om kansen te creëren en loopbaanadvies aan de kandidaten te kunnen verstrekken. We begrijpen dat de beste relaties wederzijds zijn om een voordelige situatie voor meerdere partijen te kunnen bewerkstelligen. Daarnaast benadrukken we dat dit in elke interactie met onze stakeholders een belangrijke functie vervult. Onze opdrachtgevers, kandidaten en onze medewerkers zijn allemaal even belangrijk voor ons. Het gaat erom dat iedereen zich prettig voelt en vertrouwen heeft in een goede samenwerking met gedetacheerde veiligheidsdeskundigen op het gebied van de digitale wereld die tegenwoordig onmisbaar is.

Cyber Security Organisaties

Cyber Security staat ervoor om organisaties te helpen bij het creëren van een veiligere, gedeelde digitale omgeving door middel van de inzet van nauw geselecteerde cyber security talenten. De organisatie staat voor een verbonden veilige digitale wereld die mede tot stand wordt gebracht door de professionals die door Cuber Security worden aangeboden.

Paresh Blog

#1 

Take your time. The job will come to you!

 

#2

Continue your personal development

#3

Agree to disagree when this helps both parties.

bottom of page